top of page

Calendari Torneigs de Problemes (a confirmar)

El Club Escacs Gramenet organitza durant el 2021 quatre edicions de torneigs (per trimestre). Cada edició es portarà a terme cada tres mesos (a confirmar dates). Es donaran punts i al final del trimestre (en cada edició), es donaran premis en diferents categories: general, trams i per edats. Un torneig de problemes té una duració d'una hora on el guanyador és qui resolgui més problemes correctament en el temps establert. 

Us animem a inscriure-us! 

Apuntar-se a la Primera Edició del Torneig Problemes

* Per apuntar-se completa el formulari d'inscripció del botó "Apuntar-se". T'indicarem com fer el pagament (per transferència o bizum) i a continuació et donarem el link i contrasenya del torneig. Si tens qualsevol dubte escriu-nos al 660711465. 

Apunta't al torneig de problemes. Per socis del Club Escacs Gramenet serà gratuit, per a Clubs amics serà 3€ i altres serà 6€. 

Premis Edició del Torneig Hivern

1r classificat (punts totals de totes les activitats) ..................................................... Subscripció premium chess24 (tres mesos)

2n classificat (punts totals de totes les activitats) ..................................................... A determinar

3r classificat (punts totals de totes les activitats) ..................................................... A determinar

1r classificat tram < 1900  .............................................................................................. Subscripció premium chess24 (tres mesos)

1r classificat s-18  .......................................................................................................... Subscripció premium chess24 (tres mesos)

* Estem treballant per tenir més premis. També dependrà de la participació. 

chess24 logo.png

Sistema de Punts

Descobreix com funciona el sistema de punts per guanyar premis al final de cada trimestre.

Clubs Amics

Descobreix quins clubs col·laboren amb el Club Escacs Gramenet i tenen accés a descomptes per a les activitats

Classificació

Descobreix la classificació actual dels punts de les diferents activitats del Club Escacs Gramenet

bottom of page