top of page

Calendari Torneigs

El Club Escacs Gramenet organitza durant el 2021 quatre edicions de torneigs (per trimestre). Cada edició consisteix en un torneig mensual on es donen punts per la classificació. Al final del trimestre (en cada edició), es donaran premis en diferents categories: general, trams i per edats. 

Us animem a inscriure-us! 

Primera Edició del Torneig Hivern 

Torneig Gener

29/01/21, Divendres 22:30h

Preu:

Torneig 3+2 Online a Lichess. Animem que tothom s'apunti! 

Gratuit (socis)

6€ (no socis)

3€ (Clubs Amics)

Torneig Febrer

26/02/21, Divendres 22:30h

Preu:

Torneig 3+2 Online a Lichess. Animem que tothom s'apunti! 

Gratuit (socis)

6€ (no socis)

3€ (Clubs Amics)

Torneig Març

26/03/21, Divendres 22:30h

Preu:

Torneig 3+2 Online a Lichess. Animem que tothom s'apunti! 

Gratuit (socis)

6€ (no socis)

3€ (Clubs Amics)

Apunta't als tres torneigs, rep un descompte i paga només 15€ pels tres (no socis) o 8€ per (clubs amics)! Els tres primers del torneig anterior tindran la inscripció gratuita pel següent torneig. 

* Per apuntar-se completa el formulari d'inscripció del botó del torneig que vulguis assistir. T'indicarem com fer el pagament (per transferència o bizum) i a continuació et donarem el link i contrasenya del torneig. Si tens qualsevol dubte escriu-nos al 660711465. 

Premis Edició del Torneig Hivern

1r classificat (punts totals de totes les activitats) ..................................................... Subscripció premium chess24 (tres mesos)

2n classificat (punts totals de totes les activitats) ..................................................... A determinar

3r classificat (punts totals de totes les activitats) ..................................................... A determinar

1r classificat tram < 1900  .............................................................................................. Subscripció premium chess24 (tres mesos)

1r classificat s-18  .......................................................................................................... Subscripció premium chess24 (tres mesos)

* Estem treballant per tenir més premis. També dependrà de la participació. 

chess24 logo.png
bottom of page