top of page

Calendari Activitats 2021

El Club Escacs Gramenet ha desenvolupat un calendari d'activitats per movilitzar els escacs en aquest any ple d'incerteses.


Per tal de promoure i fer més accessible els escacs, el Club Escacs Gramenet ha desenvolupat un calendari d'activitats dirigit tant per a jugadors com per a no jugadors, de qualsevol edat i nivell.


Així mateix, està col·laborant amb altres clubs per proposar més activitats pels seus socis.


Les activitats que proposa de moment són:

- Masterclass. Cada mes un Gran Mestre (GM) o un Mestre Internacional (IM) farà una classe s'escacs sobre algun tema en concret. Les tres primeres sessions estan confirmades. La primera serà impartida per el GM Dani Alsina, la segona per el GM Àlvar Alonso i la tercera per l'IM Marcelo Panelo.

- Workshop. Una vegada al mes es farà una conferència d'algun tema relacionat amb els escacs. Va dirigit tant a jugadors com a interessats en els escacs en general. Els invitats són recuneguts en el món dels escacs. La primera conferència és sobre "Negociació i escacs" impartida per Mario Ramírez (ex-vicepresident de la Fide) i Daniel Córdoba (CEO de CO_Esport i professor de EDIC). La segona serà presentada per en Joan Buch (CEO Szuperchess) que ens parlarà sobre "Emprenadora en els escacs". La tercera serà sobre "Escacs com a eina educativa especial" qui els invitats seran en Luís Blasco (Director Madrid Chess Academy) i la Fundació Alba.

- Torneigs mensuals de ràpides online amb premis

- Torneigs de problemes (a confirmar)Al final de cada trimestre de l'any, es donaran premis per a diferents categories (general, per edats i trams), com per exemple subscripcions premium a Chess24.


Totes les activitats pels socis del Club Escacs Gramenet seran gratuites. Pels no socis tenen un import entre 10 i 8€. Pels socis de clubs amics (clubs que col·laboren amb el Club Escacs Gramenet) tenen un descompte del 50%.


Per apuntar-se a les activitats, us podeu posar en contacte amb nosaltres directament (660 711 465) o a través de la pàgina web:

- Registrar-se a les Masterclass: https://www.escacsgramenet.com/masterclass

- Registrar-se als Workshops: https://www.escacsgramenet.com/conferencia

- Registrar-se als torneigs: https://www.escacsgramenet.com/torneig


Us animem a apuntar-vos al màxim número d'activitats!


Per més informació consulteu l'apartat d'activitats de la web: https://www.escacsgramenet.com/activitats

25 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page