top of page

Comença la Lliga Catalana 2023!!

Aquest passat diumenge ha començat la Lliga Catalana, la competició que esperem tots els clubs de Catalunya amb molta ilusió.

Des del Club Escacs Gramenet hem aconseguit inscriure fins a 4 equips! Cosa que feia temps que no ens podíem permetre per falta de jugadors. Però, amb algunes re-incorporacions i la pujada dels joves del club, ho hem aconseguit :)

I quina manera d'estrenar-nos! Tots els equips van començar amb victòria!Gramenet A 5,5 - 4,5 Peona i Peó A

El primer equip va viure una jornada molt intensa, amb un matx molt igualat contra un equip conegut, i que no es va decidir fins l'última partida.

Amb el matx 4,5-4,5 , tota l'atenció es va centrar en l'últim taulell, Juan Carlos Alcalà va aconseguir la victòria en una partida molt lluitada, i va acabar decantant el matx del nostre costat. Grande Alcalà!
Calella 2,5 - 5,5 Gramenet B

Aquest any l'equip B s'ha reforçat molt bé i tenim un equip que pot donar molta guerra! I així ho van demostrar a la primera jornada, guanyant convincentment al Calella.

Alba Ventós començava decantant el matx al nostre favor i la majoria de partides ja anaven per bon camí començat el migjoc.

Mencionar als joves Gerard Garcia i Mark Valentín Silva, que s'estrenaven per primera vegada al segon equip del Club. Enhorabona!
Llavaneres 2-4 Gramenet C

El tercer equip s'enfrontava contra un rival molt dur, el Llavaneres. Però els nostres jugadors anaven ben preparats!

Vam aconseguir una important victòria que segur que ens donarà confiança per lluitar per tot. Enhorabona!
Congrés F 0,5-3,5 Gramenet D

I com no, ells també havien de guanyar! El D va aconseguir una victòria convincent contra el sisé equip del Congrés! (Quans equips tenen! Enhorabona).
Ara toca no confiar-se i seguir amb força i ilusió. A per totes!

158 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page