Calendari Torneigs de Problemes (a confirmar)

El Club Escacs Gramenet organitza durant el 2021 quatre edicions de torneigs (per trimestre). Cada edició es portarà a terme cada tres mesos (a confirmar dates). Es donaran punts i al final del trimestre (en cada edició), es donaran premis en diferents categories: general, trams i per edats. Un torneig de problemes té una duració d'una hora on el guanyador és qui resolgui més problemes correctament en el temps establert. 

Us animem a inscriure-us! 

* Per apuntar-se completa el formulari d'inscripció del botó "Apuntar-se". T'indicarem com fer el pagament (per transferència o bizum) i a continuació et donarem el link i contrasenya del torneig. Si tens qualsevol dubte escriu-nos al 660711465. 

Apunta't al torneig de problemes. Per socis del Club Escacs Gramenet serà gratuit, per a Clubs amics serà 3€ i altres serà 6€. 

Premis Edició del Torneig Hivern

1r classificat (punts totals de totes les activitats) ..................................................... Subscripció premium chess24 (tres mesos)

2n classificat (punts totals de totes les activitats) ..................................................... A determinar

3r classificat (punts totals de totes les activitats) ..................................................... A determinar

1r classificat tram < 1900  .............................................................................................. Subscripció premium chess24 (tres mesos)

1r classificat s-18  .......................................................................................................... Subscripció premium chess24 (tres mesos)

* Estem treballant per tenir més premis. També dependrà de la participació. 

  • Facebook icono social
  • Icono social Instagram
  • YouTube